- Po22. 04.
- Polievka milánska 5.058 (200/220/250)
Prívarok cuketový 18.001 (160/190/210)
Varené vajcia 14.042 (50/75/100)
Zemiaky varené s maslom 17.038 (150/200/250)
Čaj ovocný s medom a citrónom 1.013 (200/200/250)
Jogurt čokoládový/vanilkový 23.004 (100/100/150)
1, 3, 7, 12
1, 7
3
7
7
- Ut23. 04.
- Polievka hrachová krémová 5.139 (200/220/250)
Cestovina 4.003 (15/17/20)
Cestovina zapečená s bravčovým mäsom a zeleninou 13.004 (220/260/330)
Čaj ovocný 1.005 (200/200/250)
Kyslá uhorka 24.001 (70/70/100)
1, 7
1
1, 3, 7, 12
12
- St24. 04.
- Polievka mrkvová so zemiakmi 5.063 (200/220/250)
Bravčový guláš segedínsky 7.028 (172/188/214)
Knedľa kysnutá 17.005 (90/120/150)
Ovocný nápoj s kúskami pomarančov 1.022 (200/200/250)
Hrušky 22.010 (150/150/200)
1, 9
1, 7
1, 3, 7, 15
- Št25. 04.
- Polievka z ovsených vločiek so zeleninou mliečna 5.117 (200/220/250)
Rybie filé na vidiecky spôsob 10.016 (103/127/159)
Zemiakové pyré 17.020 (195/240/295)
Detský čaj čierny bez kofeínu s citrónom 1.004 (200/200/250)
Šalát z hlávkovej kapusty 24.049 (100/100/120)
1, 7, 9
1, 4, 7
7
- Pi26. 04.
- Polievka špargľová 5.114 (200/220/250)
Žemľovka s tvarohom 15.062 (250/290/340)
Biela káva 1.002 (200/200/250)
Pomaranče 22.003 (200/200/250)
Stolová voda 1.023 (200/200/250)
1, 7
1, 3, 7, 12, 15
7
Alergény
ZOZNAM ALERGÉNNYCH ZLOŽIEK:
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov
Poradové čísla týchto alergénnych zložiek sú uvádzané v jedálnom lístku.